Kansalaisopisto peruminen

Murupolku

Kansalaisopiston hinnoittelu

KURSSIMAKSUT

Kurssihinnoittelu on tuntipohjaista, jossa tunnin hinta laskee tuntimäärän noustessa.
Pienryhmäopetuksessa hintakerroin on korkeampi ja erikoiskursseilla hinnoittelu määritellään kurssikohtaisesti.
Lukion ja kansalaisopiston yhteistyökursseilla lukion aineopiskelussa 1 kurssin (n. 38 t) hinta on 50 €.
Musiikin yksilö- ja kaksi opiskelijaa -opetuksen hinta määräytyy omilla hintakertoimillaan.
Kurssimaksut laskutetaan osa syys- ja osa kevätlukukauden aikana ja kurssimaksut ovat perintäkelpoisia. Joidenkin kurssien hintaan on lisätty kulukorvaus laitteiden huoltojen ja yhteisten materiaalien osalta. Nämä maksut on merkitty kurssikohtaisesti esitteessä ja netissä. Opettaja kertoo kurssin alussa, kerätäänkö maksu käteisellä vai lisätäänkö se laskutuksessa kurssin hintaan. Henkilökohtaiset materiaaliostot ja muut lisämaksut opettaja perii kurssilaisilta suoraan.ALENNUKSET JA OPINTOSETELIT


ALENNUKSET
Kokoaikaiset eläkeläiset ja opiskelijat ja työttömät -20 %
Opiskelijoiden tulee esittää opiskelijakortti /todistus tai -TE -toimiston todistus opettajalle tai toimistolla


OPINTOSETELI
Tätä iloa on nyt jaossa useammalle, mutta aiempaa pienempi summa. Kohderyhminä ovat eläkkeellä oleva senioriväestö (yli 63 v) ja kokoaikaisesti eläkkeellä olevat. Opintosetelialennus on 20 €. Sama henkilö voi saada vain 1 setelin /lukuvuosi. Seteleitä on rajoitettu määrä ja ne jaetaan asiointijärjestyksessä kirjastosta sen aukioloaikoina 24.8. alkaen. Ethän hae seteliä, jos et ole varma sen käyttämisestä. Opintoseteliä noudettaessa on esitettävä henkilötodistus. Opintosetelin käyttäjä ilmoittautuu normaalisti kurssille ja luovuttaa setelin opettajalle ensimmäisellä opintokerralla tai asioi opiston toimistossa.
Maksaminen työsuhde-etuudella
Vain henkilökohtaisia kurssimaksuja voi maksaa ePassi-, Smartum-, Tyky- kulttuuri- ja liikunta sekä Eazybreak -maksutavoilla.

Kurssilaskuja voi maksaa kirjastossa tai kunnantalon yhteispalvelupisteessä niiden aukioloaikoina. Työsuhde-etuuksilla maksettuja kurssimaksuja ei voida palauttaa,
mutta maksu voidaan lukuvuoden aikana käyttää toisen
kurssin maksamiseen.

KANSALAISOPISTON KURSSIMAKSUPERUSTEET 1.8.2020 ALKAEN pdf


Kurssipaikan peruminen ja alennukset

Kurssipaikan peruminen
 

Kurssipaikan perumisen voit tehdä maksutta 5 arkipäivää ennen kurssin alkamista klo 15 mennessä puhelimitse 

040 104 2403 tai sähköpostilla: kansalaisopisto@juuka.fi

Huom! Opettajat eivät ota vastaan kurssipaikan peruutuksia ja kursseille tulematta jättäminen ei ole perumista. Mikäli et halua jatkaa syksyllä aloittamaasi kurssia keväällä, peru kevään osallistuminen viimeistään 16.10.2020, jolloin syksyn hinta määräytyy syyslukukauden tuntimäärän perusteella.

Ilmoita peruutuksen yhteydessä kurssin numero, nimi sekä yhteystietosi. Peruuttamatta jääneestä varatusta kurssipaikasta perimme koko kurssimaksun. Vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella voidaan palauttaa osa kurssimaksusta.

  • Alkaneet kurssit laskutetaan, eikä kurssimaksuja palauteta, jos kurssi päättyy suunniteltua aikaisemmin järjestäjistä riippumattomista syistä.

  • Ainoastaan mikäli joudut sairastumisen vuoksi peruuttamaan kurssipaikan tai keskeyttämään kurssin, voidaan osa kurssimaksusta palauttaa esitettyäsi lääkärintodistuksen.

  • Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia.

 

 

 

kansalaisopiston yhteystiedot

Kansalaisopiston yhteystiedot kansalaisopisto@juuka.fi
Kansalaisopiston toimisto Poikolantie 1 83900 Juuka

Avoinna arkisin 9 - 15

Sisältöjulkaisija

Tuija Gröhn

Hallintosihteeri, hyvinvointipalvelut
 040 104 2403
tuija.grohn@juuka.fi

Muuta huomioitavaa kansalaisopistolla

MUUTA HUOMIOITAVAA

Kulunvalvonta ja kulkutunnistimen lunastus
Kulttuuri-liikuntahallin, kuntosalin ja liikuntatalon tiloissa järjestettäville kursseille tarvitset kulkutunnistimen. Ilman sitä ei pääse sisään! Kulkutunnistimen voit lunastaa ilmoittautumisen jälkeen, ennen kurssia arkisin kirjastosta aukioloaikoina. Lisätietoja antaa Ismo Naakka 040 104 2469 ja kirjasto 040 104 2904

Kurssiaikainen tiedotus tapahtuu pääsääntöisesti kurssinsisäisesti ja tekstiviestein. Varmista, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Päivitetyt tiedot kursseista ja muutokset löytyvät  www.opistopalvelut.fi/juuka/ 

Todistukset ja vakuutukset
Säännöllinen opiskelija voi pyytää todistuksen opistossa opiskelustaan. Kuluvan lukuvuoden todistus maksaa 5 euroa, sitä vanhemmat kunnan asiakirjahinnoittelun mukaan. Opiston ylläpitäjä on vakuuttanut kaikki opiskelijat oppituntien aikana.

Valokuvaaminen ja videointi
Saatamme kuvata ryhmien toimintaa, opiston tapahtumia ja opiskelijatöitä. Kuvia julkaistaan opiston internet- ja facebook-sivuilla ja esitteessä opistoa markkinoinnissa.

Opintoneuvonta
Opintoneuvonnasta vastaavat päätoimiset opettajat lähinnä omilta ainealueiltaan. Opintoihin liittyvää yleistä ohjausta saa myös toimistosta.

Korvaavuudet
Toisella asteella opiskelevat (lukio, ammatillinen koulutus) voivat mahdollisesti käyttää kursseja korvaavina osasuorituksina, joista tiedustelut ja päätökset ao. toisen asteen oppilaitokselta.