Päiväkodit, pääkuva

Murupolku

Päiväkodit

Päiväkodit

Päiväkoti Pikku-Elli

 

Päiväkoti Pikku-Elli sijaitsee Puu-Juuassa, osoitteessa Rakkaudenkuja 8.

Päiväkoti on avoinna pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 6.30-17. Päiväkodissa toimii kaksi lapsiryhmää. Oravat on 21-paikkainen 3-6-vuotiaiden ryhmä. Siilit on 12-paikkainen 1-3-vuotiaiden ryhmä.

 

Päiväkoti Pikku-Elli

 

 

Päiväkoti Puuhelmi (vuorohoito)

 

Päiväkoti Puuhelmi toimii Puu-Juuassa, osoitteessa Rakkaudenkuja 1B.

Puuhelmessä tarjotaan vuorohoitoa ja päiväkoti on avoinna vanhempien työvuorojen mukaisesti. Päiväkodissa toimii kaksi lapsiryhmää. Nallet on 21-paikkainen 3-6 -vuotiaiden ryhmä. Ja Puput on 12-paikkainen 1-3-vuotiaiden ryhmä. Puuhelmen ryhmät toimivat myös perhepäivähoidon vararyhminä.

 

 

 

Päiväkotien hoidon, kasvatuksen ja opetuksen monipuolisesta ja laadukkaasta toiminnasta vastaavat varhaiskasvatuksen opettajat ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajat sekä ryhmä- ja henkilökohtaiset avustajat. Toiminnassa pyritään mahdollisimman monipuoliseen, lasten ja vanhempien toiveet huomioon ottavaan kasvatukseen.

Ahmovaaran ryhmis

Ahmovaaran ryhmis

 

Ahmovaaran ryhmäperhepäiväkoti sijaitsee luonnon helmassa, viihtyisällä asuinalueella Ahmovaaran kylällä.

Ryhmis otettiin käyttöön syksyllä 2018 ja tilat on muokattu kahdesta rivitaloasunnosta, jolloin tilat ovat kodinomaiset ja toimivat hyvin ryhmäperhepäiväkotina.

Ryhmiksessä työskentelee tällä hetkellä kaksi perhepäivähoitajaa ja lapset ovat iältään 1-6-vuotiaita.

Varhaiskasvatussuunnitelma laaditaan jokaiselle lapselle toimintavuoden aikana yhdessä varhaiskasvattajien ja lasten vanhempien kanssa.

 

 

Perhepäivähoito

Perhepäivähoito

 

Perhepäivähoidossa hoidetaan lapsia pääsääntöisesti hoitajan kotona. Perhepäivähoitajalla voi olla omassa kodissaan hoidossa enintään neljä alle kouluikäistä lasta. Heidän lisäkseen voi olla yksi enintään 5 h/pv varhaiskasvatusta tarvitseva eskarilainen.