Päiväkodit, pääkuva

Päiväkodit

Päiväkodit

Päiväkoti Pikku-Elli

Päiväkoti Pikku-Elli sijaitsee Puu-Juuassa, osoitteessa Rakkaudenkuja 8.

Päiväkoti on avoinna maanantaista perjantaihin klo 6.30 – 17.00. Päiväkodissa toimii kaksi lapsiryhmää. Oravat on 21-paikkainen 3-6-vuotiaiden ryhmä. Siilit on 12-paikkainen 1-3-vuotiaiden ryhmä.

Päiväkoti Pikku-Elli

Päiväkoti Puuhelmi (vuorohoito)

Päiväkoti Puuhelmi toimii Puu-Juuassa, osoitteessa Rakkaudenkuja 1B.

Puuhelmessä tarjotaan vuorohoitoa ja päiväkoti on avoinna vanhempien työvuorojen mukaisesti. Päiväkodissa toimii kaksi lapsiryhmää. Nallet on 21-paikkainen 3-6 -vuotiaiden ryhmä. Ja Puput on 12-paikkainen 1-3-vuotiaiden ryhmä. Puuhelmen ryhmät toimivat myös perhepäivähoidon vararyhminä.

Päiväkoti Puuhelmi

Päiväkotien hoidon, kasvatuksen ja opetuksen monipuolisesta ja laadukkaasta toiminnasta vastaavat varhaiskasvatuksen opettajat ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajat sekä ryhmä- ja henkilökohtaiset avustajat. Toiminnassa pyritään mahdollisimman monipuoliseen, lasten ja vanhempien toiveet huomioon ottavaan kasvatukseen.

Päiväkodeissa laaditaan toimintavuoden aikana lapsille varhaiskasvatussuunnitelma varhaiskasvatuksen opettajan ja lapsen perheen kanssa. Tarvittaessa lapselle laaditaan myös varhaiskasvatussuunnitelma kolmiportaisen tuen mukaisesti, tehostetun tai erityisen tuen tukiosa.

 

Perhepäivähoito

Perhepäivähoito

Perhepäivähoidossa hoidetaan lapsia pääsääntöisesti hoitajan kotona. Perhepäivähoitajalla voi olla omassa kodissaan hoidossa enintään neljä alle kouluikäistä lasta. Heidän lisäkseen voi olla yksi enintään 5 h/pv varhaiskasvatusta tarvitseva eskarilainen.

Varhaiskasvatussuunnitelma

Varhaiskasvatussuunnitelma

(pdf avautuu uuteen välilehteen)

Siun soten ohjeet lapsiperheille ja koululaisille

Varhaiskasvatus kuva 1