Ruokapalvelut

Ruokapalvelut

Ruokapalvelut

Ruokapalvelut tuottaa aterioita Juuan kunnan kouluihin, päiväkoteihin, Kolin kouluun, ryhmäperhepäivähoitoon ja Siun soten hoivakohteisiin sekä ateriapalveluja vanhuksille kotiin kuljetettuna. Vanhusten ateriapalvelun tarpeen arvioi Siun sote ja siitä voi tiedustella Siun soten palveluohjaajalta p. 013 330 6431 tai Seniorineuvonta Ankkurista p. 013 330 2890. Kotipalveluateriat Juuka, kevät 2021

Ruokaa valmistetaan kahdessa valmistuskeittiössä: keskuskeittiöllä Poikolassa sekä terveyskeskuksen yhteydessä olevassa keittiössä. Ruokalistat suunnittelemme vastaamaan ravitsemissuosituksia ja pyrimme huomioimaan juhlat, teemaviikot ja kausituotteet.

Kouluruokailu on koulun kasvatustoimintaa. Ravitsemuksellisten tarpeiden lisäksi ruokailun tavoitteena on sosiaalisten-, esteettisten-, ja kasvatuksellisten tarpeiden tyydyttäminen. Monipuolisesti lautaselle koottu ateria täyttää riittävän ravinnon saannin. Tarvittaessa on mahdollista saada opastusta ruoka-annoksen oikeaan keräilyyn. 

Ruokailussa huomioidaan myös terveydellisistä syistä erikoisruokavalioita käyttävät henkilöt.

Raaka-ainehankinnoissa pyrimme käyttämään mahdollisuuksien mukaan Pohjois-Karjalaisia raaka-aineita ja tuotteita. Kaikki käyttämämme liha on kotimaista.  Kuulumme Pohjois-Karjalan hankintarenkaaseen, jonka kautta elintarvikkeiden kilpailutus tapahtuu.

Ruokapalveluista on mahdollista tilata tarjoilut kunnan tiloissa järjestettäviin kokouksiin ja koulutustilaisuuksiin. Tiedustelut puhtaus- ja ruokapalvelupäällikkö p. 040 104 2416

Tilauslomake lomakkeen voi toimittaa sähköpostitse satu.hyvarinen @ juuka.fi

Keskuskeittiön laitteita

Keittiötilojen vuokraus

Keittiötilojen vuokraus 1.1.2021 alkaen

 

tuntihinta
(1 - 6 t)

päivähinta
Lukio jakelukeittiö 6,70 € 40 €
Keskuskeittiö * 21,40 € 129 €
Keskuskeittiön ruokasali 10,70 € 65 €

 

Keskuskeittiön tilat vuokrattavissa 31.5.2021 saakka.

Yksittäiset käyttökerrat
* yksittäinen käyttökerta tarkoittaa yhden kalenteripäivän aikana tapahtuvaa joko tuntihinnalla 1 - 6 tunnin mittaista tapahtumaa tai yli 6 tuntia kestävistä päivähinnalla laskutettavaa tapahtumaa
*kunnan järjestämistä (pääjärjestäjä, määritelty ennakolta) tilaisuuksista ei peritä maksuja
* paikallisten yhdistysten ja yhteisöjen toistuva kerho- ja pääsymaksuton kilpailutoiminta on maksutonta.
* tähdellä *) merkityissä tiloissa edellytetään vuokraajan kustantama valvoja ao henkilökunnasta
* vuokraaja korvaa mahdollisen hävinneen tai rikkoutuneen omaisuuden, sekä ylimääräisen siivouksen, josta veloitetaan 30 €/tunti (alv 24 %) ja muun järjestelyhenkilöstön (esim. vahtimestari) la-su lisä/ylityötä 10 €/ tunti (alv 24 %)
* liiketoimintatyyppisten ja pääsymaksullisten vuokrausten hinnoittelu on aina perushinnastoa vähintään + 20 %

Pidempi käyttöjakso
Tilavuokra muunnetaan tarpeen mukaan neliöhintaan perustuvaksi esimerkiksi viikkovuokraksi kun vuokrauksen kesto on yhtäjaksoisesti vähintään 1 viikko tai se toistuu säännöllisesti toistuvana vähintään 5 kertaa.
* vuokraaja korvaa mahdollisen hävinneen tai rikkoutuneen omaisuuden. sekä ylimääräisen siivouksen, josta veloitetaan 30 €/tunti (alv 24 %).

Huom! Ylimääräisestä siivouksesta veloitetaan 30 €/tunti (alv 24 %).