Käyntikohteet

Murupolku

Simpauttajan liikuntapuisto

Simpauttajan liikuntapuisto

Juuan Poikolan koulun, Tulikivi-Areenan sekä Liikuntasalin pihaympäristöön rakennettu Simpauttajan liikuntapuisto tarjoaa tekemistä koko perheelle.

Puiston viisi toiminnallista kokonaisuutta ovat ulkokuntosali, parkouralue, tekonurmikenttä, monitoimiareena ja leikkialueet. 

Hankkeen yhteydessä paranneltiin myös Poikolan koulun pihan ja sen lähialueen liikenneturvallisuutta. Nimensä puisto on saanut Juukalaisen kirjailijan Heikki Turusen teoksen Simpauttaja -hahmosta.

Simpauttajan liikuntapuisto voitti vuonna 2016 vuoden liikuntateko -palkinnon. Raadin valintaa perusteltiin sillä, että hankkeessa on poikkeuksellisen hienosti osallistettu kuntalaisia mukaan projektiin: "Kaikenikäisten kuntalaisten ääni on saatu kuuluviin. Ideoita ja palautetta ovat saaneet antaa liikunta- ja urheiluseuraväki, paikallisen koulun oppilaat, opettajat ja henkilökunta, Ikäosaamiskeskus Ellinkulma sekä kyläyhdistyksen toimijat. Tuloksena on kaikille kuntalaisille sopiva ulkoliikunta-alue, joka sopii sijaintinsa puolesta erinomaisesti myös koululiikuntapaikaksi" (Reijo Häyrinen SLA ry / STT Info: Vuoden liikuntateko -palkinto Juuan Simpauttaja-liikuntapuistolle, 12.10.2016).

Osoite: Poikolantie 6, 83900 Juuka

Simpauttajan liikuntapuisto (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Matkailuneuvonta - yhteystiedot

Matkailuneuvonta

Juuan kunnan matkailuneuvonta 
Juuan kunnantalo 
Poikolantie 1 
83900 Juuka 
puh. 040 104 2865

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.

InfoGIS Juuka