Uutiset

Murupolku

väli

 

 

Sisältöjulkaisija

angle-left Juuan Kaukolämpö Oy tiedottaa!

Juuan Kaukolämpö Oy tiedottaa!

Lämpösopimusten 14 luvun mukaisesti ilmoitetaan, että Juuan kaukolämmön energiamaksua korotetaan 10 % 1.9.2023 alkaen. Uusi energiamaksu on 73,61 €/Mwh (sis. ALV 24%) kaikille kiinteistöille. Perusmaksua hinnan korotus ei koske. Hinnan korotuksen aiheuttaa energian oston ja energian tuotannon yleinen kallistuminen.

Juuan Kaukolämpö säilyttää edelleen hyvin kilpailukykynsä, sillä Energiateollisuusliiton julkaiseman 1.1.2023 yhteenvedon mukaan Juuan kaukolämpölaitoksen hinta korotuksen jälkeenkin on alle keskiarvon, erillistuotannon hintavertailussa. Uusi hinnasto on Juuan Kaukolämpö Oy:n hallituksen 2.5.2023 hyväksymä ja se asetetaan nähtäville kunnan www-sivuille.

Lisätietoja

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

 

Meidän Pohjois-Karjala 300 vuotta


Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

grafiikka