Uutiset

Murupolku

väli

 

 

Sisältöjulkaisija

angle-left Juuan Kesän Avajaisten esiintyjät on nyt julkaistu

Juuan Kesän Avajaisten esiintyjät on nyt julkaistu

Juuan Kesän Avajaisia vietetään lauantaina 8.6.2024 Poikolan koulun piha-alueella ja sen ympäristössä. Tapahtuma on vapaa pääsyllinen ja siellä on tarjolla huippu artistien lisäksi yritysten ja yhdistysten omia toiminta ja myyntipisteitä sekä mm. eläinpiha.

Esiintyjät valittiin mm. kuntalaispalautteiden kautta tulleista ehdotuksista. Kuntalaisten toiveena oli mm. lapsille oma esiintyjä.

Pikku kakkosesta tunnettu Kikattava Kakkiainen saapuu ilahduttamaan juukalaisia lapsiperheitä. Monet tutuksi tulleet tanssittavat kappaleet, kuten ”Tanssi niinkuin Kakkiainen” ja ”Simarusina” saavat takuulla lapsien ja miksei aikuistenkin tanssijalat vipattamaan.

Toinen kuntalaispalautteiden pohjalta valittu artisti Costee on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi maamme mielenkiintoisimmista uusista artisteista. Koko ikänsä musiikkia harrastanut laulaja-lauluntekijä on vakuuttava ja energinen live-esiintyjä, joka ei jätä yleisöä kylmäksi. Hän onkin saanut ympärilleen vahvan ja kannustavan fanijoukon ja hurmannut yleisöä omilla keikoillaan ympäri Suomea.

Esiintymään saapuu myös kattavan ja monipuolisen uran tehnyt Janne Hurme. Hurme nousi vuonna 1995 Kirje-albumillaan tunnetuksi. Hurmeen uusin albumi ”Matka jatkuu” julkaistiin vuonna 2021. Luvassa upeita sanoituksia ja tulkintaa elämästä ja rakkaudesta.

Viime vuonna tapahtumassamme akustisella kokoonpanollaan yleisön valloittanut Aleksanteri Hakaniemi saapuu tänä vuonna täydellä kokoonpanolla. Kymmeniä miljoonia striimannut ja hittejä tehtaillut artisti julkaisee aktiivisesti uutta materiaalia, joista uusin on marraskuussa 2023 kappale nimeltään Sielunkumppani. Luvassa takuuvarma tunnelman nostatus!

 

 

"Koska seisomme jalat juurevasti Juuassa ja puhallamme yhteen hiileen syntyy tapahtuma, joka kohoaa kuin pullataikina."

Ota sinäkin nokka kohti Juukaa ja starttaa kesäsi alkuun mitä mahtavimmassa seurassa!

 

 

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

 

Meidän Pohjois-Karjala 300 vuotta


Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

grafiikka