Uutiset

Murupolku

väli

 

 

Sisältöjulkaisija

angle-left Juuan kunnan kuntarakennepalvelut hakee määräaikaiseen työsuhteeseen metsävastaavaa

Juuan kunnan kuntarakennepalvelut hakee määräaikaiseen työsuhteeseen metsävastaavaa

Juuan kunnan kuntarakennepalvelut hakee määräaikaiseen työsuhteeseen metsävastaavaa 2.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden kesto on yksi vuosi.

Metsävastaavan keskeisimpinä työtehtävinä ovat metsänhoitotöiden suunnittelu ja toteuttaminen, puukauppa ja puukaupan valvonta, taajametsien hoitosuunnitteluun ja hoitoon liittyvät tehtävät, metsästysvuokrasopimusten valmistelu ja metsätiestön kunnostuksista vastaaminen sekä muut asiantuntijuuteen liittyvät tehtäväkokonaisuudet. Juuan kunnan kuntarakennepalveluilla on käytössä ForestKIT-metsätietojärjestelmä. Juuan kunta omistaa maa- ja metsäalueita noin 4 400 hehtaaria, joista kasvullisia metsämaita on vajaa 4 000 hehtaaria.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva metsäalan koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää metsätalouden osaamista, käytännön kokemusta työnjohtotehtävistä, yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, itseohjautuvaa ja vastuullista työotetta, kehittämishakuisuutta sekä hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa.

Metsävastaavan tehtäväkohtainen palkka on 3000 euroa kuukaudessa, tehtävä alka 2.5.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi 27.3.2024 klo 15.00 mennessä.

 

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi alla olevasta linkistä.

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

 

Meidän Pohjois-Karjala 300 vuotta


Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

grafiikka