Uutiset

Murupolku

väli

 

 

Uutiset

Sisältöjulkaisija

angle-left Kesän avajaisten 10.6 aluekartta ja aikataulu nähtävillä

Kesän avajaisten 10.6 aluekartta ja aikataulu nähtävillä

Kesän avajaisiin ei ole enää pitkä aika. Olemme julkaisseet nyt aikataulun ja aluekartan tapahtumaan saapuville.

Tapahtuma alkaa kello 16.00 ja ensimmäisenä esiintyy Her Alone. Toisena noin kello 17.30 estradille pääsee Masa Mainds. Hieman ennen klo 19.00 saamme kuulla Aleksanteri Hakaniemeä ja tapahtuman päättää Kasmir aloittaen kello 20.00. Esiintyjien välissä sinulla on mahdollisuus käydä herkuttelemassa myyntiruokakojuilla. Lapsille on koko tapahtuman ajan tarjolla oma lasten alue, jossa on onnenpyörä, 4h:n toimintapiste sekä temppurata ja pomppulinna.

 

 
 
 

Maskottimme Elli-Nalle

 
Myös oma tapahtumamaskottimme Elli-Nalle kiertää alueella. Kun näet hänet käy nappaamassa kuva yhdessä Elli-Nallen kanssa ja tägää #ellinalle instagramissa. Osallistut näin arvontaan, jossa saat valita 50e arvoisen lahjakortin Juuan kunnan alueella toimivaan yritykseen, jonka valikoimassa on lahjakortteja. Juuan kunta ostaa lahjakortin voittajalle.
 

Lisätietoja

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

 

Meidän Pohjois-Karjala 300 vuotta


Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).