Uutiset

Murupolku

väli

 

 

Sisältöjulkaisija

angle-left Kuntalaisten kuuleminen alueellisen sosiaali-ja terveyspalvelujen järjestämissuunnitelmasta vuosille 2024-2027

Kuntalaisten kuuleminen alueellisen sosiaali-ja terveyspalvelujen järjestämissuunnitelmasta vuosille 2024-2027

Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen aluevaltuuston 22.6.2023 hyväksymä palveluverkko koostuu sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelutuotannon toimipisteistä, sähköistä palveluista, liikkuvista palveluista ja asiakkaille kotiin vietävistä palveluista. Pohjois-Karjalan hyvinvointialue pyytää Juuan kunnalta lausuntoa koskien asiakirjaa "Alueellinen sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämissuunnitelma vuosille 2024 – 2027 Juuka ja Nurmes."

Aluevaltuuston hyväksymässä hyvinvointialueen palvelustrategiassa on määritelty sosiaali- ja terveyspalvelujen palveluverkko tuleville vuosille. Lähtökohtia palvelujen uudistamiselle ovat pohjoiskarjalaiset ja heidän sosiaali- ja terveyspalvelujen tarpeet ja niiden muutos, henkilöstön riittävyys ja hyvinvointi, hyvinvointialueen talous sekä hyvinvointialueen strategia ja sen mukainen uudistuminen.

Kuntalaisilla on mahdollisuus vaikuttaa Juuan kunnan antamaan lausuntoon. Pyydämme vapaamuotoisia palautteita kuntalaisilta siitä, millaisia vaikutuksia järjestämissuunnitelmalla on mielestänne:

  • Kuntalaisiin (eli ihmisiin kohdistuvat vaikutukset, jotka kohdistuvat kunnassa asuviin henkilöihin, jotka käyttävät tai eivät käytä tarkasteltavaa palvelua tai muihin hyvinvointialueen palveluja käyttäviin henkilöihin)
  • Ympäristöön (eli vaikutukset, jotka aiheutuvat luonnonvarojen ja energian käytöstä ja niihin liittyvistä päästöjen ja jätteiden määrästä, kulutuskäyttäytymisen muutoksesta taikka toimintojen sijoittumisesta ja niihin liittyvistä liikkumis- ja liikenneratkaisuista)
  • Talouteen (hyvinvointialueen tuloihin tai menoihin)
  • Henkilöstöön (eli vaikutukset, jotka kohdistuvat hyvinvointialueen henkilöstöön)

 

Palautteita voi antaa 2.4.2024 asti.

Voitte lähettää oman vastauksenne sähköpostilla osoitteeseen: viestinta@juuka.fi

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

 

Meidän Pohjois-Karjala 300 vuotta


Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

grafiikka