Uutiset

Murupolku

väli

 

 

Sisältöjulkaisija

angle-left Olethan ilmoittautunut Juuan kunnan häiriötiedotepalveluun?

Rekisteröityminen Juuan kunnan häiriötiedotepalveluun

Tiesitkö, että Juuan kunnalla on käytössä tekstiviestipalvelu vika- ja häiriötiedottamiseen. Palvelun kautta tulevat häiriötiedotteet saapuvat suoraan puhelimeesi, mikäli häiriö koskee asuinaluettasi. Erityisesti kehoitamme rivi-ja kerrostaloasukkaita rekisteröitymään palveluun.

Mikäli sinulla ei ole vielä käytössä kyseistä palvelua, voitte rekisteröityä palvelun vastaanottajaksi häiriötiedotteet sivulta löytyvällä rekisteröitymislomakkeella. Jos et ole varma postinumerostasi voitte käyttää Juuan yleistä postinumeroa 83900.

 

Miksi kannattaa rekisteröityä?

Tiedotamme tekstiviestillä käyttökatkoista joko etukäteen tai nopeasti äkillisen häiriön johdosta, jotta voit varautua siihen. Tiedottaminen lisää näin ollen turvallisuutta ja luottamusta.

 

Lisätietoja ja rekisteröityminen palveluun

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

 

Meidän Pohjois-Karjala 300 vuotta


Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

grafiikka