Uutiset

Murupolku

väli

 

 

Uutiset

Sisältöjulkaisija

angle-left PIKES Oy ja Juuan kunta sopimukseen omistajanvaihdosneuvonnasta

PIKES Oy ja Juuan kunta sopimukseen omistajanvaihdosneuvonnasta

Juuan kunta ja PIKES Oy ovat sopineet, että Juuan kunta hankkii PIKES Oy:ltä ostopalveluna omistajanvaihdosneuvontaan liittyvät yritysasiantuntijapalvelut vuodesta 2023 alkaen.
Yhteistyön solmiminen toteutui Juuan elinvoimavastaava Antti Asikaisen ja PIKESIN toimitusjohtajan Minna Heikkisen välisten sopimusneuvottelujen myötä.

PIKESillä on pitkä kokemus ja asiantuntevaa resurssia omistajanvaihdosneuvontaan. Elinvoiman puolelle tämä on tärkeä yhteistyön avaus. Omistajanvaihdokset Juuan seudulla on koettu haasteellisiksi ja tämä yhteistyö mahdollistaa tarpeellisen osaamisen omistajanvaihdoksiin, Asikainen toteaa.


Tämä on uusi, tärkeä yhteistyöavaus Juuan kunnan ja PIKESin yhteistyölle, Näin lähdemme mielellämme yhteistyöhön Juuan kunnan kanssa ja autamme juukalaisia yrittäjiä yrityksen myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa kertoo toimitusjohtaja Heikkinen.

Molemmat osapuolet ovat yhtä mieltä siitä, että asiantuntevat yritysneuvontapalvelut ovat tärkeitä yrittäjille. Lähialueella toimivat yritysneuvontapalvelut on helppo saavuttaa ja yhteydenoton kynnys on matala. Seudun yrityselämän ja toimintaympäristön syvällinen tuntemus auttaa yritysasiantuntijaa ymmärtämään yrityksen tilannetta.
Sopimusneuvottelut sujuivat Asikaisen mukaan erityisen hyvin ja sopimukseen ollaan tyytyväisiä.

Omistajanvaihdosneuvontapalvelusopimukseen sisältyvät mm. seuraavat palvelut

  • ohjaaminen yrityksen myyntikuntoon saattamisessa
  • yrityksen myyntiprosessin aikatauluttaminen yhdessä myyjän kanssa
  • kaupan kohteen ja toimenpiteiden määrittely
  • avustaminen yrityksen arvokirjan laatimisessa
  • myyntikanavien esittely myyjälle
  • yhteispalaverin järjestäminen ostajan kanssa, myyntineuvottelujen koordinointi ja auttaminen rahoitusasioissa
  • tarvittaessa ohjaus ulkopuolisiin asiantuntijapalveluihin

PIKES pähkinänkuoressa


Nurmeksen kehittämisyhtiö PIKES eli Pielisen Karjalan kehittämiskeskus Oy. PIKES on Nurmeksen oma kehittämisyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia yritysneuvontapalveluita kaikissa tilanteissa koko yrityksen elinkaaren varrelle. PIKES vastaa Nurmeksen yritysneuvonnasta, kehittämistoiminnasta ja osaavan työvoiman saannin edistämisestä. PIKES tarjoaa alueen yrittäjille sekä Nurmekseen sijoittumisesta kiinnostuneille asiantuntevaa yrityksen sijoittumis-, perustamis-, kehittämis-, rekrytointi- ja omistajanvaihdosneuvontapalveluja.

 

Lisätietoja:

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

 

Meidän Pohjois-Karjala 300 vuotta


Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).