Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Nunnanlahden ja Vihtasuon kouluja koskevat yleiset kuulemistilaisuudet

Nunnanlahden ja Vihtasuon kouluja koskevat yleiset kuulemistilaisuudet

Nunnanlahden ja Vihtasuon koulujen lakkauttaminen on vireillä. Asia on valmistelussa hyvinvointilautakunnalla, minkä jälkeen kunnanhallitus tekee esityksen valtuustolle koulujen lakkauttamisesta.

Kouluverkkomuutoksen valmistelu jatkuu siten, että asiasta järjestetään kuulemistilaisuudet Teams-etäyhteydellä. Tämän lisäksi kuulemistilaisuuteen voi osallistua paikan päällä liikunta- ja kulttuurihallissa rajoitettu määrä osallistujia koronarajoituksista johtuen. Siksi ilmoittautumiset pyydetään ennakkoon viimeistään ma 3.5.2021 puhelimitse tai sähköpostitse: Ismo Naakka puh. 040 104 2469, ismo.naakka@juuka.fi.  

Nunnanlahden koulua koskeva tilaisuus ti 4.5.2021 klo 17.00.

Vihtasuon koulua koskeva tilaisuus ke 5.5.2021 klo 17.00.  

Mikäli tilaisuudet täyttyvät, järjestetään lisätilaisuudet kumpanakin iltana klo 19.00.

Kuulemistilaisuuden lisäksi varataan jokaiselle, joka katsoo niin haluavansa, tilaisuus kirjallisesti esittää näkemyksensä lakkauttamisen johdosta. Kirjalliset näkemykset tunnisteella ”Kuuleminen Nunnanlahden / Vihtasuon koulu” tulee toimittaa 6.5.2021 mennessä osoitteella Poikolantie 1, 83900 JUUKA tai kirjaamo@juuka.fi.

 

JUUAN HYVINVOINTILAUTAKUNTA

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

Meidän Pohjois-Karjala 300.
Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

InfoGIS Juuka

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.