Tervetuloa Juukaan

Tervetuloa Juukaan!

Pohjois-Karjalassa, Pielisen länsirannalla sijaitseva Juuka on vajaan 5000 ihmisen kunta. Juuka on erityisen tunnettu luonnostaan sekä sen vaihtelevuudesta: korkeat vaaranselänteet, laaja Pielinen sekä Paalasmaan saaristo muodostavat juukalaisen maiseman erityispiirteen. Kesäisin Juuka onkin yli tuhannen mökkiläisen vapaa-ajan asumisen kunta, ohikulkijoista puhumattakaan.

Juuan vetonauloja ovat valtakunnallisesti historiallinen Puu-Juuka, 11 erilaista luontokohdetta, monenlaiset käyntikohteet yrittäjineen sekä kädentaitajineen, loistava Pielinen, Paalasmaan saaristo sekä paikallisten, eri kylien, mökkiläisten ja muiden kulkijoiden osallistava yhteishenki, rennolla pohjoiskarjalaisella otteella.

VisitJuuka Kylat.fi Juukalainen.fi Kivikyla.fi P-K:n tapahtumakalenteri Palautetta kuntaan

Kunnantalon etupihalle ei voi pysäköidä ajalla 1.7.-10.7.2022

Juuan kunnantalon piharemontti on edennyt kunnantalon etupihalle, eikä siihen mahdu pysäköimään tämän ja ensi viikon aikana.

 

Asiakkaat voi jättää autonsa torin tai lukion parkkipaikalle ensi viikon ajan. Takaparkkipaikasta on vain osa kerrallaan käytössä ja siihen voi pysäköidä vain kotihoidon ja liikuntarajoitteisien autoja.

 

Pahoittelut jälleen aiheutuvasta haitasta.

 

Kartta 

Upokelaatikot etusivulle uusi