Kylät ja yhdistykset

Murupolku

Lähellä.fi

Lähellä.fi, mikä se on?

Lähellä.fi-verkkopalvelu on maksuton viestintäkanava yhdistyksille, järjestöille ja yhteisöille. Se auttaa ihmisiä löytämään monipuolista ja merkityksellistä järjestö- ja yhdistystoimintaa ympäri Suomen.

Se on tarkoitettu yleishyödyllisen toiminnan esittelyyn. Mukaan voivat rekisteröityä kaikki hyvinvointia edistävät yhdistykset, liitot, järjestöt, erilaiset yhteisöt ja aktiiviset kansalaistoimijat. Myös kunnat ja seurakunnat voivat rekisteröityä toimijoiksi. Kaupalliset yritykset voivat rekisteröityä palveluun vapaaehtoistoimintansa osalta.

 

Miksi kannattaa rekisteröityä lähellä.fi verkkopalveluun?

Lähellä.fi tarjoaa järjestöille maksutonta näkyvyyttä kansalaisten ja  julkisen sektorin suuntaan. Ilmoittamalla järjestösi yhteystiedot palveluun varmistat, että kansalaiset löytävät järjestönne. Julkinen sektori hyödyntää palvelussa olevia sähköpostiosoitteita tiedottamiseen ja yhteistyökutsujen lähettämiseen.

 

Tapahtumien näkyminen

Kun ilmoitatte tapahtumanne ja harrastustoimintanne lähellä.fi palveluun, näkyy ne myös Pohjois-Karjalan tapahtumakalenterissa. Saat tuolloin tapahtumallesi näkyvyyttä myös kunnan etusivuilla ja sosiaalisessa mediassa ajoittain nostettavien tapahtumakoosteiden kautta.

 

Lisätietoa palvelusta löydät täältä

Yhdistysten suunnittelukalenteri


Yhdistysten suunnittelukalenteri

Voitte kirjata yhteiseen yhdistysten suunnittelukalenteriin suunnitteilla olevat tapahtumanne. Kun tapahtuma varmistuu, ilmoitathan ne myös lähellä.fi palveluun, jolloin näkyvyys eri alustoilla toteutuu. Tämä kalenteri on ainoastaan yhdistystoimijoiden sisäistä suunnittelua varten ja oikeudet sen päivittämiseen ja tarkasteluun saatte pyytämällä ne tanja.soininen@juuka.fi.

 

Tapahtumien suunnittelukalenteri

Kylät


Yhdistysten toiminta-avustukset

Juuan kunnan myöntämät toiminta-avustusten hakuaika on 1.3. –15.4. ja kohdeavustusten hakuaika on 1.3.31.10.

Avustuksen saajan tulee rekisteröityä Lähellä.fi -verkkopalveluun ja myönnetyllä avustuksella järjestettävä toiminta ja yleisötilaisuudet on ilmoitettava Lähellä.fi -palvelussa.


Lisätietoja avustuksista ”Ohjeet ja hakeminen”
Juuan kunnan avustuksia haetaan sähköisesti Miunpalveluista miunpalvelut.fi/juuka

 

Avustuksia koskevat tiedustelut:


 

Järjestöjen materiaalit otsikko

Järjestöiltojen materiaalipankki

Alta löydätte mm. järjestöilloissa käytetyt asiakirjat.

yhdistykset lähellä.fistä