Uutiset

Murupolku

väli

 

 

Sisältöjulkaisija

angle-left Kysely Tahkovaaran kehittämiseen

Kysely Tahkovaaran kehittämiseen

Juuan kunnan luontomatkailun toteutettavuusselvitys -hankkeella selvitetään Juuan Polvelassa sijaitsevan Tahkovaaran alueen (n. 3000 hehtaaria) mahdollisuuksia kehittyä kansalliseksi ja kansainväliseksi luontomatkailukohteeksi.
Luontomatkailun ja retkeilyn suosio on viime vuosina ollut selkeässä kasvussa. Tahkovaaran alue Juuassa on hyvien kulkuyhteyksien varrella sekä jo ennestään suosittu alue virkistäytymiseen ja luonnosta nauttimiseen. Alueen kehittämisen tavoitteena on, että se palvelisi ympärivuotisesti retkeilyn ystäviä, tarjoaisi yrityksille uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja parantaisi merkittävästi Juuan sekä sen lähialueen (mm. Koli, Nurmes ja Joensuun seutu) matkailun vetovoimaa.

Tahkovaaran kehittämistoimenpiteisiin on nyt mahdollista päästä vaikuttamaan alla olevan kyselyn kautta.

Kyselylomake on avoinna 11.6.2023 asti. Kiitos osallistumisestasi.

Vastaamaan pääset täältä: https://zef.fi/s/8gbvr94c/

 

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

 

Meidän Pohjois-Karjala 300 vuotta


Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

grafiikka