Uutiset

Murupolku

väli

 

 

Sisältöjulkaisija

angle-left Arjen Sankareita etsimässä

Arjen Sankareita etsimässä

Muistanette vuoden lopulla palkitun ensimmäisen Arjan Sankarimme Selma Heikkisen. Nyt on aika antaa teidän kuntalaisten päästä ääneen ja vaikuttaa tuleviin valittaviin Arjen Sankareihin. Juuan kunta palkitsee valitun Arjen Sankarin tuotepalkinnolla. Valittuun Arjen Sankariin ollaan yhteydessä ja häneltä pyydetään pienimuotoista haastattelua kuvan kera Juuan nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan. Mikäli Arjen Sankari ei halua nimeään ja kuvaansa julki, hänet palkitaan ja pidetään pieni haastattelu nimettömänä.
 

Millainen Arjen Sankari siis on?

Arjen Sankari on sellainen ihminen, joka toimii arjessaan toisten iloksi tai on omalla toiminnallaan saanut aikaan jotain merkittävää?
 

Hän voi olla esimerkiksi henkilö, joka on

Auttanut sinua arjen askareissa? Kannustanut jaksamaan? Innostanut tutustumaan kulttuuriin? Edistänyt hyvinvointia tai terveyttä esimerkillisesti? Saanut toiset innostumaan paremmista valinnoista? Tuonut Juukaa positiivisessa valossa eteenpäin?...

Arjen Sankari voi siis käytännössä olla kuka vaan, joka on omalla toiminnallaan ja olemuksellaan ollut esimerkillinen iloa tuova valonpilkahdus arjessa tai sinnikkäästi tehnyt työtä jonkin asian parissa.


Miten ilmiannan Arjen Sankarin?

Arjen Sankari ilmiannetaan alla olevasta linkistä avautuvasta lomakkeesta. Lomake on avoinna ympäri vuoden. Ilmiantojen perusteilla julkaisemme Arjen Sankareita tietyin väliajoin. Ja nyt vain ilmoittamaan!

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

 

Meidän Pohjois-Karjala 300 vuotta


Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

grafiikka