Tervetuloa Juukaan

Tervetuloa Juukaan!

Pohjois-Karjalassa, Pielisen länsirannalla sijaitseva Juuka on vajaan 5000 ihmisen kunta. Juuka on erityisen tunnettu luonnostaan sekä sen vaihtelevuudesta: korkeat vaaranselänteet, laaja Pielinen sekä Paalasmaan saaristo muodostavat juukalaisen maiseman erityispiirteen. Kesäisin Juuka onkin yli tuhannen mökkiläisen vapaa-asumisen kunta, ohikulkijoista puhumattakaan.

Juuan vetonauloja ovat valtakunnallisesti historiallinen Puu-Juuka, 11 erilaista luontokohdetta, monenlaiset käyntikohteet yrittäjineen sekä kädentaitajineen, loistava Pielinen, Paalasmaan saaristo sekä paikallisten, eri kylien, mökkiläisten ja muiden kulkijoiden osallistava yhteishenki, rennolla pohjoiskarjalaisella otteella.

VisitJuuka Kylat.fi Juukalainen.fi Kivikyla.fi

Uutiset otsikko

Tuoreimmat uutiset

Sisältöjulkaisija

angle-left Koronatilanteeseen liittyen valtakunnallinen maskisuositus 12 vuotta täyttäneille ja muutoksia lukion tapahtumiin

Muutoksia maskisuosituksiin ja lukion tapahtumiin

THL:n  ja Siun soten suositusten mukaan maskisuositus on laajentunut aiemmasta yli 15-vuotiaita koskevasta ja alkaa 12-vuotiaasta lähtien:

Vahva maskisuositus on voimassa perusopetuksessa 6.-luokkalaisista alkaen, lukion ja kansalaisopiston opiskelijoilla sekä nuorisopalvelujen toiminnassa kuten nuokkarilla.

Edelleen 12-vuotiaasta alkaen maskisuositus on voimassa julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Julkisilla tiloilla tarkoitetaan laajasti kunnan toimitiloja ja Siun soten tiloja, pankkeja, kirjastoa, kauppoja, kirkkojen ja muiden uskonnollisten yhteisöjen tiloja.

Maskisuositus on joukkoliikenteen lisäksi myös koulukuljetuksissa sekä matkalla koronavirustestiin.

Maskia käyttämällä jokainen voi turvata lähiopetuksen ja toiminnan jatkumista ja kanssaihmisiä.

Muutokset lukion tapahtumiin:

Juuan lukion penkkarit järjestetään lukion sisäisesti pe 12.2.2021 ja vanhojen tanssit siirretään toteutettavaksi pe 23.4.2021.

 

Muilta osin suositukset ja rajoitukset jatkuvat ennallaan.

Upokelaatikot etusivulle uusi