Asiakkaat

Asiakkaat

Asiakkaat

Asiakkaiden lämmitettäviä kiinteistöjä Juuan Kaukolämpö Oy:llä on yhteensä 85 kappaletta. Näistä on asuntokiinteistöjä 37 kappaletta ja teollisuuskiinteistöjä 23 kappaletta. Liike- ja toimistokiinteistöjä sekä muita julkisia rakennuksia on 26 kappaletta kaukolämmön piirissä.

Asiakkaiden lämmitettävien kiinteistöjen yhteistilavuus on noin 490 000 m3 ja lämmönmyynti noin 18 GWh vuodessa. Verkoston pituus on noin 11 kilometriä. 

Mikäli olet kiinnostunut kaukolämmöstä, ota yhteyttä Jere Laineeseen (040 104 2003) niin kartoitetaan tarpeesi ja mahdollisuudet liittyä kaukolämpöverkkoomme.

Juuan Kaukolämpö Oy:n liittymismaksuun sisältyvään asennukseen kuuluu kaukolämpöputken tuonti kiinteistöön (ns. talohaara) sekä energian mittauskeskuksen rakentaminen. Kiinteistön omistajan kustannettavaksi jää kiinteistön lämmönjakoon liittyvien laitteiden kuten lämmönvaihtimen hankinta ja asennus sekä mahdolliset muut lisätyöt. 

Kaukolämpöverkkoon liittyvien asiakkaiden kanssa tehdään kirjallinen lämpösopimus. Näistä linkeistä voit katsoa LÄMPÖSOPIMUSMALLIA sekä YLEISIÄ SOPIMUSEHTOJA.

Tämän linkin kartasta voit tarkastella kiinteistösi sijaintia suhteessä kaukolämpöverkostoomme: VERKOSTOKARTTA 

Ohessa on linkki energiateollisuus ry:n julkaisuun K1/2013 RAKENNUSTEN KAUKOLÄMMITYS, Määräykset ja ohjeet

Ohjeita energian säästämiseen voit katsoa muun muassa motivan sivuilta: www.motiva.fi

 

Motivan linkki